Chrisse Mahieu

Chrisse Mahieu (°1961) studeerde in 1986 af als licentiaat psychologische en pedagogische wetenschappen aan de UGent en bouwde een loopbaan uit in de  publiciteitssector; eerst bij verschillende mediagroepen en sinds 2008 met een eigen communicatie- en reclamebureau met o.a. focus op corporate en  arbeidsmarktcommunicatie.

Tussen 1999-2001 volgde zij de NLP-opleiding aan De School voor NLP, werkte er vervolgens mee als assistent en later als co-trainer om in 2005 via INLPTA de graad van internationaal erkend NLP-trainer te behalen. Sindsdien verzorgt zij in regio West- en Oost-Vlaanderen de explorer-, practitioner en master NLP-opleidingen voor het ONTWIKKELINGSINSTITUUT (de School voor NLP). 

Chrisse is geboeid door groei en ontwikkelingsprocessen zowel van individuen als groepen. Ze is iemand die met openheid, onbevooroordeeld naar je luistert en ze weet als geen ander hoe ze je met gerichte vragen tot introspectie, zelfinzicht en meer flexibiliteit in keuzemogelijkheden kan brengen. In haar trainingen zorgt ze voor een optimale afwisseling tussen enerzijds theorie & NLP-achtergronden en anderzijds concrete praktijkvoorbeelden & praktische oefeningen. En omdat lachen deugd doet en het leerproces sterk bevordert, mag je je ook aan de nodige humor verwachten.

Haar belangrijkste bezorgdheden tijdens de opleiding: uitstekende NLP-kennis aanleren alsook praktisch toepassingsbekwaamheid trainen;  je op een kundige manier helpen bewustworden en leren gebruik maken van je eigen (dikwijls ongekende) kwaliteiten;  je begeleiden in je persoonlijk groei- en ontwikkelingsproces; de groepsdynamiek stimuleren zodat deelnemers ook maximaal van elkaar leren.

 

Chrisse is te bereiken op volgend e-mailadres : chrisse@hetontwikkelingsinstituut.be