gratis NLP-dagen najaar 2019

Wil jij ook weer aan het roer van je leven staan, maar je weet niet waar je moet beginnen?

 

Dan is een NLP-opleiding  zeker iets voor jou. De beste manier om dit te weten te komen is door het ineens te ervaren tijdens één van onze NLP dagen. We organiseren een gratis trainingsdag NLP. Er is geen betere manier om NLP te leren kennen dan meteen enkele kernmodellen uitgelegd te krijgen, een techniek te zien demonsteren en met een andere deelnemer een oefening te doen.

 

 

Wanneer

-Zaterdag 21 september 2019 in Bedrijvencentrum De Punt, Kerkstraat 108 te 9050 Gentbrugge (Gent), onder leiding van Chrisse Mahieu.

-Zaterdag 28 september 2019 in Domein Koningsteen, Oxdonckstraat 168 te 1880 Kapelle-op-den-Bos (VL-Brabant), onder leiding van Sven Kerremans.

 

Thema

Het Ontwikkelingsinstituut kadert NLP in jouw ontwikkeling. Ons uitgangspunt is dat als jij jezelf beter leert kennen en bekwamer wordt in zelfsturing en communicatie, het groter geheel waartoe je behoort daar ook baat bij heeft.


NLP is een schitterend instrument om je te sterken zodat je een mooi mens wordt en vanuit je authenticiteit bijdraagt aan een betere omgeving (bv je relatie, gezin, collega's of leiderschap, ...).

 

De focus van deze dag ligt op het leren herkennen van waarden en overtuigingen, gedragspatronen en de manieren om daar zelfsturing op te krijgen.

 

 

Algemeen programma

 

- Ontvangst

 

- Verwelkoming  en introductie

 

- De kern van NLP en wat mag je van een NLP training verwachten.

 

korte pauze

 

- NLP-model over gedragspatronen

 

- NLP en veerkracht

 

- Concrete vragen over de training en afsluiten

 

 

 

Inschrijving

 

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht en de plaatsen zijn beperkt. In schrijven via deze link.